Onbekende vrouw helpt vermoeide vader in vliegtuig

Alle ouders van pas geboren baby's hebben er mee te maken. Hun kroost wil nog wel eens een eigen ritme aanhouden als het op slapen aankomt. Daar had ook de vermoeide vader Evan Hughes mee te maken. Hughes wilde graag een dutje doen tijdens een vlucht alleen daar stak zijn 8-maanden oude zoon een stokje voor. Die wilde heel graag naar de vrouw die naast hen zat klimmen."Ik had een verschikkelijke reis, door het slechte weer miste we onze vlucht en moesten we wachten op een nieuwe vlucht. Het was pas de tweede keer dan mijn 8-maanden oude zoon zou vliegen. Het ging de hele tijd goed tot hij persé naar mijn buurvrouw in de stoel naast mij wilde."


"Na een korte kennismaking en mijn zoon die nog altijd aan het 'vechten' was om naar haar toe te klimmen, opende ze haar armen en zei ze: "joh, geef hem maar gewoon aan mij." Zonder al te veel twijfeling gaf ik mijn zoon aan de onbekende buurvrouw"


Nog geen 60 seconden later viel de kleine man in slaap. "Dat is de kracht van vrouwen" grapte de buurvouw.


Nu de jongen eindelijk sliep en rustig was, kon ook vader een korte slaappauze nemen, die had hij volgens zijn behulzame buurvrouw nu wel verdiend. Dankzij de behulpzaamheid van de onbekende buurvrouw werd de slechte dag van Hughes ineens een stuk beter. Hij postte dit verhaal met de foto zelf op social media. Binnen de kortste keren verspreidde zijn verhaal zich wereldwijd.


Heb jij een bericht die je écht het delen waard vindt? Stuur ons dan een bericht op Facebook of nog beter via Whatsapp: 06 14 89 74 33.

Bekijk ook: Dit is dé uitvinding tegen een stijve nek in het vliegtuig