Politieagenten 'wandelen' met oude demente vrouw

Elke dag wandelt de 81-jarige Roberta uit Maryland zo'n drie keer in het bos, om zo fit te blijven. Alleen ditmaal bleef de dame op leeftijd doorlopen en liep ze niet meer terug naar huis.

Roberta woont samen met haar dochter en toen ze besefte dat haar moeder wel erg lang wegbleef, belde ze de hulpdiensten. Haar dochter vertelde de agenten dat haar moeder aan dementie leed en snel gevonden moest worden. Ongeveer 40 minuten later vond een groepje agenten Roberta in het bos, verdwaald en alleen.


Roberta benanderde de agenten en vroeg wat ze kwamen doen. De agenten deden net alsof ze ook een wandeling aan het maken waren. De jongste agent uit het korps, pakte plotseling haar hand beet, om haar zo gerust te stellen en zonder zorgen naar huis te brengen!


De agent, Brandon Morrison, bleef niet onopgemerkt: een foto van het tafereel die een collega had gemaakt, ging vrijwel meteen viral op het internet! 


Onderweg kletsten de agenten een beetje met de oude dame om haar gerust te stellen. Op de vraag wat de sleutel tot een lang, gezond leven is? "Goed eten en actief blijven."

Heb jij een bericht die je écht het delen waard vindt? Stuur ons een privé-bericht op Facebook of nog beter via onze WhatsApp Hotline 06 14 89 74 33.

Bekijk ook: Dit demente echtpaar ontmoet elkaar elke dag weer opnieuw in hetzelfde verzorgingstehuis