Moeder heeft genoeg van de vraag wat ze vandaag nou gedaan heeft. Ze verrast haar man hiermee…

Deze foto gaat de laatste tijd de hele wereld rond. Op de foto is een moeder te zien die tussen ongelofelijke rotzooi in de keuken zit. De foto neemt het op voor de huismoeders en wellicht dat vele van jullie je hierin herkennen. Het laat zien dat vaders, mannen, partners vaak geen idee hebben wat een vrouw thuis allemaal doet.

Een man kwam thuis na een middag hard werken en trof een grote chaos in het huis aan. Overal lagen lege verpakkingen in de tuin, de kinderen waren nog niet aangekleed en lagen in de modder te spelen, de voordeur stond wagenwijd open en de hond was weggelopen.

 

Toen hij naar binnenliep was de rotzooi nog erger. Ook hier lag alles in de rondte. De lamp was omgevallen, het kleed lag op een hoop, de tv stond hard aan en de bank stond niet op de goede plek. Er was nergens schoongemaakt en door heel de kamer lag speelgoed van de kinderen.

In de keuken was het niet anders. De vaat stond nog in de gootsteen, er lagen overal etensresten en zelfs de koelkast stond nog open. Er lag een kapot glas op de grond en ook hier was niks schoongemaakt.

Onderweg naar boven merkte de man dat het ook hier een grote chaos was. Overal lag speelgoed en kleren, voor de badkamer lag een plas water, er lagen handdoeken door heel de badkamer en overal lag wc-papier.

Hij snelde naar zijn slaapkamer waar hij zijn vrouw nog in pyjama vond. Ze was op haar gemak een boek aan het lezen. Ze keek omhoog en glimlachte naar haar man: “Hoe was je dag vandaag?”. De man reageerde hierop verbaasd en vroeg: “Wat is hier in vandaag gebeurd?”.

De vrouw glimlachte opnieuw en antwoordde: “Elke dag vraag je aan me wat ik nou eigenlijk de hele dag heb gedaan”. Ja, antwoordde de man terwijl hij verbaasd om zich heen keek. “Nou”, antwoordde de vrouw. “vandaag heb ik besloten om dat allemaal een keer niet te doen”.

Als dit bericht jou heel bekend voorkomt, deel het dan met al je vrienden en familie en vergeet het bericht niet te liken!