Man van 80 loopt voor het eerst in mijn leven als model en steelt de show

Deze Chinese opa staat in het middelpunt van de aandacht nadat hij op de China Fashion Week voor de eerste keer in zijn leven als model liep. Snel daarna werd hij "China's hottest grandpa" genoemd. Oftewel de knapste Chinese Opa. De 80-jarige Wang zei het volgende over zijn optreden als model: "Het gaat om je mentaliteit, niet over je leeftijd. Natuur bepaalt je leeftijd zelf bepaal je je mentaliteit."

Wang heeft zijn hele leven hard gewerkt voor dit moment. Hij begon op 24 jarige leeftijd als theater acteur, op zijn 44ste studeerde hij Engels en op zijn 49ste startte hij een mime-groep. Daar hielt het niet op want op zijn 50ste betrad hij zijn eerste fitness centrum en op zijn 70ste begon hij pas écht te sporten.


En toen, op zijn 79ste, betrad hij voor de allereerste keer het podium als model. Volgens Wang is dit nog niet het einde en hij blijft dromen houden die hij nog wil verwezenlijken.

Bekijk hier de foto's en video van Wang tijdens zijn eerste modellen-optreden:

 


Wij vinden Wang absoluut het delen waard! Zelfs op 80-jarige leeftijd kunnen dromen nog uitkomen. Voel je vrij om dit bericht te delen met anderen

Bekijk ook eens: Willie Nelson's versie van 'Always On My Mind' brengt kippenvel