Man adopteert tientallen bejaarde honden uit asiel

Steve Greig is een man met een heel groot huis maar met een nog groter hart!

Enkele jaren terug ging hij naar het asiel om een hond te adopteren. Hij kwam een heel leuke, lieve bejaarde teckel tegen die hij zonder twijfel meteen mee wilde nemen, ondanks zijn leeftijd. De twee hadden samen meteen een klik met elkaar.

Nu Steve eenmaal een bejaarde hond heeft geadopteerd, kwam hij uit zichzelf bij de volgende conclusie: hij wil de rest van zijn leven doorbrengen met bejaarde honden.


Hij gunde de honden een tweede leven. Een oude hond in het asiel is natuurlijk erg zielig, en Steve vond dat deze oude honden juist van hun laatste jaren moesten genieten! De afgelopen paar jaar heeft hij dus flink wat asiels afgezocht om daar de oudere hondjes van te adopteren.


En dit is het resultaat!


Tot dusverre is Steve de trotse eigenaar van 10 honden, 1 varken, twee eenden, een aantal duiven, paar katten en enkele kippen.

Dat Steve een dierenliefhebber is weten we nu dus wel, maar het feit dat hij oude honden nog een kans geeft om een mooi leven op te bouwen, is natuurlijk een prachtig gebaar en erg inspirerend!Heb jij ook een leuk filmpje dat geplaatst moét worden?! Stuur ons dan een bericht op Facebook of via WhatsApp op 06 14 89 74 33.


Bekijk ook: Legerhond krijgt volwaardige begrafenis