Bikers escorteren Sean naar eerste dag op middelbare school

Pesten is een wereldwijd probleem en het lijkt erop dat iederen er slachtoffer van kan worden.

Helaas worden soms ook mensen met een beperking 'uitgekozen' door meedogenloze pestkoppen. Sean Maehrer is een jongeman die aan het syndroom van down lijdt. Toen Sean zich voorbereidde op zijn eerste jaar op de middelbare school maakte zijn moeder zich zorgen om hem.

Zou Sean 'aangepakt' worden omdat hij anders was? Zou hij emotioneel of fysiek gekwetst worden?


Zijn familie en vrienden zochten steun via social media. Ze drukten hun bezorgdheid uit dat Sean op de eerste schooldag gepest zou worden – en het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje.

Al snel stopte er een bijzonder gezelschap voor het huis van Sean en dat zou zijn leven voorgoed veranderen...


Lokale motorclubs hadden het social media bericht ook gelezen. En in minder dan twee dagen tijd organiseerden ze een route om Sean naar zijn eerste schooldag te begeleiden!

Ook de buren kwamen de straat op om getuige te zijn van dit heel bijzondere moment! Hoewel deze mannen en vrouwen allemaal een gouden hart hebben, zouden hun leren jackets en laarzen voldoende indruk moeten maken om potentiële pestkoppen af te schrikken.


De motorrijders wilden een duidelijke boodschap uitdragen aan pestkoppen – dat ze beter twee keer nadenken voor met hun nieuwe vriend Sean te rotzooien. Het doel was om van Sean de coolste jongen op school te maken en dat iedereen zou weten dat hij hun volle steun genoot.


De ouders van Sean waren overweldigd door de steun. Ze hadden zich nooit ingebeeld dat de eerste schooldag van hun zoon zo bijzonder zou worden.

De aardigheid en het medeleven beperkte zich niet tot de eerste schooldag.

Tot op vandaag wonen de motorrijders de voetbalwedstrijden van de jongen bij om hem langs de zijlijn aan te moedigen!


En Sean? 

Sean heeft er enkele nieuwe vrienden voor het leven bij!Heb jij ook een leuk filmpje dat geplaatst moét worden?! Stuur ons dan een bericht op Facebook of via WhatsApp op 06 14 89 74 33.


Bekijk ook: Dit tegen kanker vechtende meisje krijgt een grote verrassing van een groep bikers