Mike zong jarenlang in de metro, zonder erkenning - maar nu ziet hij heel de zaal omhoog springen!

Straatartiest Mike Yung zingt al ruim 37 jaar in de gangen van de New Yorkse metro, op het station aan de 23rd en Sixth Avenue om precies te zijn. De vijftiger heeft besloten om het eens over een andere boeg te gooien en deel te nemen aan het populaire programma America’s Got Talent. Eens kijken wat hem dat oplevert, “er is geen beter podium dan bij Amercica’s Got Talent“, aldus Mike wanneer hij jurylid Simon Cowell te woord staat. 

De muzikant heeft besloten om op zijn manier het prachtige Unchained Melody voor te dragen. Het publiek blijkt weg te zijn van Mike en reageert uitgelaten als hij zijn laatste noot heeft gezongen. De jury is verdeeld. Simon Cowell en Howie Mandel zijn razend enthousiast. Heidi Klum en met name Mel B hebben hun twijfels.

Uiteindelijk gaat de straatmuzikant (dankzij drie stemmen van Simon, Howie en Heidi) door naar de volgende ronde. Maar voordat zijn volgende optreden bij AGT aanbreekt, zal Yung eerst weer teruggaan naar de metrogangen van New York en het publiek daar verblijden met zijn mooie stem.